MEDITATIE

Steeds meer beseffen we dat niet alleen ons lichaam fit en gezond moet zijn, maar dat ook onze geest aandacht vereist. Wanneer jij regelmatig mediteert, geef je je geest de aandacht die nodig is. Het is een investering in jezelf. Iedereen heeft er baat bij en iedereen kan het. Je zult merken dat je stabieler, bedachtzamer en opmerkzamer wordt. Anderen zullen een vriendelijkere houding bij jezelf ervaren. Simone biedt je verschillende mogelijkheden om te (leren) mediteren.

Yoga en Meditatie wekelijkse les
Voor mensen die willen leren mediteren en vooraf makkelijk yoga doen is er een speciale yoga en meditatie les op donderdagavond 18u45 in de Adhara Yoga Studio.
Een verschil met de reguliere lessen is de focus op makkelijke yoga-houdingen. Simone doet daarbij ook meer varianten van een houding voor, zodat je je eigen niveau en tempo kunt kiezen. Hierdoor is deze les bijzonder geschikt voor mensen die herstellen van een blessure of ziekte.
Een tweede verschil is de aandacht voor meditatie, waarmee we ongeveer een halve les bezig zijn. Simone geeft uitleg over de technieken van meditatie zodat je dit ook thuis kan oefenen.

Move your Mind – Meditatietraining
Zoals je iedere dag slaapt, eet, werkt en plezier maakt, kan ook meditatie een alledaags onderdeel van je leven zijn. Pluk de vruchten van deze geestelijke verzorging en leef een evenwichtiger leven. MetMove your Mind leer je hoe je van meditatie een dagelijkse praktijk kan maken. De cursus is voor iedereen, met of zonder ervaring in meditatie.

De ochtenden beginnen met eenvoudige lichaamsbewegingen en oefeningen vanuit de yoga en andere body-mind stromingen. Deze zijn gericht op het harmoniseren van je energielichaam en het kalmeren van je geest. Daardoor kun je gemakkelijker mediteren en reflecteren. We wisselen het bewust bewegen af met zittende meditatie. Lichaam en geest vormen immers samen een eenheid.
Iedere deelnemer krijgt hiervan een opname voor thuis. Omdat we samen oefenen kun je ervaringen en informatie uitwisselen. Daarnaast krijg je een leeslijst mee, zodat je je verder kunt verdiepen.

Wanneer: voorjaar 2017 (9 maart, 16 maart, 30 maart, 13 april, 20 april) 9u30 tot 12u
Waar: Adhara Yoga Studio, Kronenburgsingel 515 in Arnhem
Kosten: €300,-
Heb je vragen of wil je je aanmelden? Neem contact op met Simone!

Contact Simone
Mail, sms, whatsapp of een belletje: simone@adhara-yoga.nl, 06 – 2058 6018

INDIVIDUELE COACHING EN MEDITATIE
Voor mensen die weinig tijd hebben en toch thuis willen mediteren biedt Simone een persoonlijke training. In een coachingsessie beoefenen we samen meditatietechnieken op jouw niveau, ook als je geen ervaring hebt met yoga of meditatie. Samen kijken we naar jouw behoefte en zien we waar de knelpunten zitten om tot rust te komen in je geest. Deze individuele sessies bieden ook steun en rust tijdens een moeilijke periode in je leven. De sessies zijn ook geschikt als je, onder persoonlijke begeleiding, wilt leren wat meditatie nou eigenlijk is. 

Je krijgt informatie en verschillende podcasts van oefeningen voor thuis. Op die manier kun je een paar weken oefenen op jouw eigen tempo. Daarna spreken wij af voor enkele vervolgsessies om de meditatie op gang te houden en in te passen in je dagelijks leven. Het brengt verandering in je leven waardoor je meer kalmte en inzicht zult ervaren, zowel professioneel als privé.

Wanneer: op afspraak (1 uur 15min)
Waar: Adhara Yoga Studio, Kronenburgsingel 515 in Arnhem
Kosten: €70,- (incl. btw
Vragen en afspreken: Om aan te melden of om vragen stellen kun je mij gerust bellen of whatsappen op 06 20 58 60 18 of stuur mij een mailtje te via Simone@adhara-yoga.nl .