YOGA in Arnhem Zuid: Inschrijven yoga  – Je kan nu inschrijven voor een gratis vrijblijvend proefles of een heel seizoen. Start nieuwe voorjaarsseizoen op 7 januari 2019. Later instromen kan ook mits er nog plaats is.

PRAKTISCHE INFO

YOGALESSEN
Elke yogales duurt 75 minuten. Er wordt lesgegeven met oog voor ieders niveau en ervaring. Trek comfortabele kleding aan en neem een handdoek of kleed mee om op de yogamat te leggen. Er zijn matjes aanwezig, maar je eigen yogamat meenemen is ook mogelijk!

Je kunt kiezen uit twee locaties:

  1. Adhara Yoga Studio, Zeelandsingel 40,6845BH Arnhem Zuid. Adhara-Yoga studio is goed bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer. Parkeren is makkelijk – rechts op het terrein zelf. De hoofdingang bevind zich links aan de voorkant van het gebouw en de yogazaal op de tweede verdieping.
  2. Gezondheidscentrum Het Duifje, Oude Huissenseweg 4, 6834 GS in Arnhem. Het Gezondheidscentrum is zeer goed bereikbaar met fiets en auto. Ook is er plaats op het terrein zelf om te parkeren. De ingang is rechts van de hoofdingang.

Kosten
De prijs per les bedraagt €10. Inschrijving is slechts mogelijk voor een geheel of de resterende deel van een seizoen. Het voorjaarsseizoen heeft 23 lessen (€230).

Betaling dient te geschieden voor aanvang van de tweede les op de volgende rekening: NL68TRIO0786725559 ter name van Simone Holstege, Arnhem onder vermelding van “eigen naam + lesdag en uur”. Het is in overleg mogelijk om in termijnen te betalen.
Restitutie van lesgelden is niet mogelijk.

Inhalen gemiste lessen

Kan je een keer niet, laat het tevoren even weten via mail, sms, whatsapp of een belletje. Gemiste lessen kun je in overleg inhalen in hetzelfde seizoen en kan in principe op alle lesmomenten. Ook kun je niet gebruikte lessen cadeau doen aan een kennis of vriend.

Daarnaast is het ook mogelijk om ter compensatie van een gemiste les deel te nemen aan Kenko Taiso op dinsdag- en donderdagavond, Zeelandsingel 40, Arnhem Zuid om 20.30. Dit zijn Japanse fysieke oefeningen gegeven door Jos van Biesen.
Indien Simone zelf niet kan zorgt ze voor vervanging. Lukt dit onverhoopt niet, dan krijg je daarover bericht. Gelukkig komt dit niet vaak voor omdat yoga ook haar erg gezond houdt!

Nieuwe deelnemers kunnen deelnemen aan een proefles en daarna instromen voor de rest van het seizoen.

Vergeet vooral niet te genieten van yoga!

Lesperiode en vakanties

Het voorjaarsseizoen 2019 start op 7 januari en de laatste les op 8 juli 2019.

Er is geen les:

  • in de kerst vakantie 24 december t/m 6 januari 2019
  • in de voorjaarsvakantie 3 t/m 10 maart 2019
  • op tweede paasdag 22 april 2019
  • in de mei vakantie 22 april t/m 5 mei 2019

Contact Simone

Mail, sms, whatsapp of een belletje: simone@adhara-yoga.nl, 06 – 2058 6018