De najaarsseizoen begint op 27 augustus 2018 maar je kan nog instromen voor de laatste paar lessen tot aan de zomervakantie. De laatste les is op 2 juli.

PRAKTISCHE INFO

De yogalessen
Elke yogales duurt 75 minuten. Er wordt lesgegeven met oog voor ieders niveau en ervaring. Trek comfortabele kleding aan en neem een handdoek of kleed mee om op de yogamat te leggen. Er zijn matjes aanwezig, maar je eigen yogamat meenemen is ook mogelijk!

Je kunt kiezen uit twee locaties: (Vanaf 27 augustus 2018 verhuist Adhara-Yoga naar Zeelandsingel 40, ArnhemZuid. Op dinsdagavond blijf ik nog lesgeven in GZC het Duifje)

  1. Adhara Yoga Studio, Kronenburgsingel 515, 6831 GM in Arnhem. De studio is zeer goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en auto. Je kunt makkelijk parkeren op het terrein zelf én in het winkelcentrum aan de singelkant.
  2. Gezondheidscentrum Het Duifje, Oude Huissenseweg 4, 6834 GS in Arnhem. Het Gezondheidscentrum is zeer goed bereikbaar met fiets en auto. Je kunt op het terrein zelf parkeren.

Kosten
De prijs per les bedraagt €10. Inschrijving is slechts mogelijk voor een geheel seizoen. Het najaarsseizoen is 16 lessen (€160) en het voorjaarsseizoen 22 lessen (€220).

Betaling dient te geschieden voor aanvang van de tweede les op de volgende rekening: NL68TRIO0786725559 ter name van Simone Holstege, Arnhem onder vermelding van “eigen naam + lesdag en uur”. Het is in overleg mogelijk om in termijnen te betalen.
Restitutie van lesgelden is niet mogelijk.

Kun je een keer niet, laat het tevoren even weten via mail, sms, whatsapp of een belletje. Gemiste lessen kun je in overleg inhalen in hetzelfde seizoen en kan in principe op alle lesmomenten. Ook kun je niet gebruikte lessen cadeau doen aan een kennis of vriend.

Daarnaast is het ook mogelijk om ter compensatie van een gemiste les deel te nemen aan Kenko Taiso op dinsdagavond, Kronenburgsingel 515 om 20.30. Dit zijn Japanse oefeningen gegeven door Jos van Biesen.
Indien Simone zelf niet kan zorgt ze voor vervanging. Lukt dit onverhoopt niet, dan krijg je daarover bericht. Gelukkig komt dit niet vaak voor omdat yoga ook haar erg gezond houdt!

Nieuwe deelnemers kunnen deelnemen aan een proefles en daarna instromen voor de rest van het seizoen.
Vergeet vooral niet te genieten van yoga!

Vakanties voorjaar 2018 (geen yogales)

Voorjaarsvakantie 19- 23 februari

Tweede Paasdag maandag 2 april

Meivakantie 30 april tot 11 mei

Laatste les op maandag 2 juli

Najaarsseizoen 2018 begint op 27 augustus

Contact Simone

Mail, sms, whatsapp of een belletje: simone@adhara-yoga.nl, 06 – 2058 6018