COACHING

Soms zitten mensen met zeer persoonlijke vragen. Doe ik het wel goed? Hoe gaat het nu echt? Wat is mijn volgende stap? Welke weg kies ik en wat moet ik met de beren die ik zie? 

Iedereen ervaart dit soort vragen vroeg of laat, vaak omdat het niet zo lekker loopt. Onrust in je hoofd, spanning in je lichaam of moeizaam contact met de ander zijn signalen om even stil te staan. Deze stilstand lijkt vertraging maar kan in combinatie met coaching ook gebruikt worden om meer inzicht te krijgen in jezelf. Op die manier gebruik je deze periode als springplank naar verdere ontwikkeling en groei.
Simone is naast yoga-docent ook opgeleid tot coach en bevoegd om mensen individueel bij te coachen in groei en bewustwording. In 2012 nam Simone deel aan een verdiepende leergang voor coaches bij ZanZen leerpraktijk.

Coaching is voor Simone een ander helpen met bewustwording. Dit begint met het herkennen van signalen zoals somberheid, pijn, vermoeidheid, gespannenheid, onzekerheid, angst, verdriet. Deze signalen komen van je lichaam en van je geest. Simone helpt je om die signalen te voelen en te erkennen. Meestal zijn er een paar gesprekken waarin zij je eerst zult laten voelen en opmerken wat er allemaal speelt. Vervolgens leer je waar dat vandaan komt. Daarna leert Simone je hiermee omgaan om vervolgens stappen te zetten richting verandering en groei.

  • Wanneer: op afspraak (1 uur 15min)
  • Waar: Adhara Yoga Studio, Zeelandsingel 40, 6845 BH in Arnhem
  • Kosten: €70,- (incl. btw)
  • Bij annulering tot 24 uur voor aanvang afspraak zijn de annuleringskosten 0%. Bij annulering van 24 uur tot aanvang afspraak zijn de annuleringskosten 50%. Bij annulering na aanvang afspraak zijn de annuleringskosten 100%

Vragen en afspreken: Om af te spreken of om vragen stellen kun je mij gerust bellen of whatsappen op 06 20 58 60 18 of stuur mij een mailtje te via Simone@adhara-yoga.nl .

INDIVIDUELE COACHING EN MEDITATIE

Voor mensen die weinig tijd hebben en toch thuis willen mediteren biedt Simone een persoonlijke training. In een coachingssessie beoefenen we samen meditatietechnieken op jouw niveau, ook als je geen ervaring hebt met yoga of meditatie. Samen kijken we naar jouw behoefte en zien we waar de knelpunten zitten om tot rust te komen. Deze individuele sessies bieden ook steun en rust tijdens een moeilijke periode in je leven. De sessies zijn ook geschikt als je, onder persoonlijke begeleiding, wilt leren wat meditatie nou eigenlijk is. 

Je krijgt informatie en verschillende podcasts van oefeningen voor thuis. Op die manier kun je een paar weken oefenen op jouw eigen tempo. Daarna spreken wij af voor enkele vervolgsessies om de meditatie op gang te houden en in te passen in je dagelijks leven. Het brengt verandering in je leven waardoor je meer kalmte en inzicht zult ervaren, zowel professioneel als privé.

  • Wanneer: op afspraak (1 uur 15min)
  • Waar: Adhara Yoga Studio, Zeelandsingel 40, 6845 BH in Arnhem
  • Kosten: €70,- (incl. btw)

Vragen en afspreken: Om aan te melden of om vragen stellen kun je mij gerust bellen of watsapp-en op 06 20 58 60 18 of stuur mij een mailtje te via Simone@adhara-yoga.nl.